ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

جنگ بر سر حجاب در حکومت

 


شهلا دانشفر

 

کنار رفتن حجاب ها و کشیده شدن دامنه این جنبش ، به مدیای اجتماعی، بحث های داغی در درون حکومت براه انداخته است. البته بحث دیگر نه بر سر "بدحجابی" بلکه بر سر حجاب برگیران زنان در ایران است. این جنبشی است که سازمانیابی صف قدرتمندش را در مدیای اجتماعی میتوان به روشنی دید. یک نمونه اش صفحه آزادی های یواشکی زنان است که با باز شدنش هزاران زن معترض به آن پیوستند. در این صفحه زنان بسیاری از شهرهای مختلف و از اماکن عمومی ای چون مترو تهران و جاهای مختلف با برداشتن حجابهایشان و انتشار عکس خود بصورت علنی و با کامنت های اعتراضی شان علیه بیحقوقی زن قد علم کرده و صدای اعتراضشان را علیه حجاب این پرچم رژیم اسلامی بلند کرده اند.


جنبش علیه حجاب چالش مستقیم کل حکومت اسلامی است که حجاب به عنوان یک پایه اصلی آپارتاید جنسی آنرا نشانه می رود.


جنبش اجتماعی مردم علیه حجاب، در کنار جنبش علیه اعدام و ماشین سرکوب جنایت جمهوری اسلامی و در کنار مبارزات هر روزه کارگران و مردم علیه فقر و بردگی کاری بیش از بیش نشانگر توازن قوای سیاسی امروز جامعه ایران است. رژیم اسلامی از این وضعیت و ابراز وجود قدرتمند جنبش علی حجاب وحشت کرده است.


در چنین فضایی است که ۱۹۵ نماینده مجلس ایران در بیانیه‌ای خطاب به حسن روحانی، خواهان پیگیری جدی مسئله حجاب شده و نسبت به "پیامدهای جبران‌نشدنی" بی‌توجهی به این موضوع هشدار داده‌اند.


نامه اعتراضی ١٩٥ نماینده مجلس و هشدار آنان به روحانی در مورد وضعیت حجاب در جامعه به عنوانی خطری برای چالش های گسترده در عرصه مهم "فرهنگی عمومی"؛ اعتراف احمد سالک کاشانی رئیس رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت وگو با خبرگزاری مجلس اسلامی مبنی بر عدم توفیق اجرای طرح "عفاف و حجاب" توسط ٢٤ نهاد سرکوب حکومت اسلامی؛ گلایه های اخیر مفید کیایی نژاد، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفتگو با روزنامه قانون از وضعیت حجاب در ایران؛ سخنان اخیر روحانی در یک سخنرانی مبنی بر اینکه بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، "نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد." ؛ واکنش احمد خاتمی، امام جمعه تهران، تحت عنوان اینکه رسالت حکومت دینی این است که "جاده بهشت را صاف کند، ماموریتش هم این است وظیفه دارد جاده را هموار کند برای بهشتی شدن مردم". صحبتهای احمد علم‌الهدی و گفتن اینکه با "شلاق که سهل است، با همه قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد."، و بالاخره گفته های غلامعلی حداد عادل، نماینده مجلس مبنی بر پرداخت 'یارانه حجاب' برای تشویق استفاده از "پوشش اسلامی"، همه و همه به روشنی حکایت از شکست رژیم اسلامی و به جان هم افتادن این حکومت بر سر حجاب، این پرچم موجودیت و هست و نیستشان است.


این اتفاقات در عین حال تاکیدی بیشتر بر نفی عملی حجاب و زدن ضربه ای کاری بر حکومت اسلامی است. با برداشتن حجاب ها در اماکن عمومی و در سر کار و در همه جا و حمایت گسترده از این حرکت و اعتراض، این پیروزی را به آخر ببریم .


درج در هفته نامه زن آزاد شماره ۴٧

 

fitnah.movement@gmail.com